loading-image

Despre noi

Compania SANDY COLA a fost înfiinţată în anul 1991 cu capital romanesc, o afacere de familie. In primii 12 ani principalul obiect de activitate a fost fabricarea de sucuri si inghetata.

Începand cu anul 2003 SANDY COLA s-a orientat către comert, identificând pe piaţa de materiale de constructie oportunităţile ce au marcat dezvoltarea ulterioară a companiei.

An de an in portofoliul SANDY COLA au intrat branduri de prestigiu şi pe măsură ce a trecut timpul şi experienţa a devenit din ce în ce mai elaborată, ajungând astfel în topul celor mai importante firme din judet.

SANDY COLA pune la dispozitia clientilor sai un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 10,000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, gresie, faianta, parchet, lambriuri, usi, etc.), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la mobilier, electrocasnice, decoratiuni interioare (covoare, perdele,lenjerii pat,vesela, cadouri ).

FurnizoriiSANDY COLA sunt companii romanesti de marca, dar si parteneri internationali din Italia, Ungaria.

Principalele obiective ale firmei sunt:

1.Comercializarea unei game complete de produse la preturi cat mai avantajoase;

2.Servicii prompte si de inalta calitate;

3.Pastrarea relatiilor stabile si de durata cu partenerii sai;

MISIUNEA SANDY COLA

Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților.

Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului, pentru dezvoltarea competențelor profesionale și a abilităților de a oferi servicii de cea mai bună calitate.

SANDY COLA SRL

RO562866 / J06/564/1991

Adresa: Str. Bobalna nr 17, Beclean

Telefon: 0263 343 185

Copyright © 2017 Sandy Cola. Toate drepturile rezervate.

Shopping Cart

Categories

Top

Acest website este in constructie.

produsul a fost adaugat in cos