loading-image

Livrare si plata

Livrarea produselor comandate de la SANDY COLA se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare selectata de dvs. 

Atentie!

Transportul comenzilor ce urmeaza a fi livrate in judete decat in cel in care se afla magazinul se face exclusiv prin curier sau direct de la furnizor(in functie de produse:caramida,bca,polistiren etc.)      
Pentru mai multe detalii te rugam sa apelezi Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon 0263343185 sau prin email pe adresa sandycola1991@gmail.com.

 

In magazinul online Sandy Cola livrarea se poate face prin urmatoarele modalitati:

  •  Livrare prin flota Sandy Cola
  •  Livrare prin Curier
  •  Rezervare in magazin

 

Daca ati aveti deja cont si ati salvat adrese de livrare si facturare, acestea se vor incarca automat la completarea unei comenzi online.

Costurile de livrare sunt calculate in cosul dvs de cumparaturi. Aceste costuri difera in functie de distanta de la magazinul Sandy Cola de unde a fost plasata comanda, pana la adresa de destinatie precum si de valoarea totala a bunurilor comandate in cazul livrarii cu flota Sandy Cola, sau de greutatea produselor, in cazul livrarii prin curier.

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de 1 – 3 zile. Daca este depasit acest termen un operator Sandy Cola va comunica clientului un nou termen de livrare. In situatia in care produsul nu se afla in stocul curent de marfa, dar produsul este disponibil la comanda, clientul are posibilitatea comandarii produsului, iar termenul de livrare poate fi prelungit.

 

Sandy Cola va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  •  Plata online cu cardul (Visa/Maestro/Mastercard)
  •  Plata online in rate fara dobanda prin carduri de cumparaturi Raiffeisen Bank
  •  Plata online in rate fara dobanda prin carduri de cumparaturi BT
  •  Plata prin OP (transfer bancar)
  •  Plata ramburs 

 

1. Plata online cu cardul (Visa / Maestro / Mastercard)

Plata online se face in conditii de siguranta maxima folosind un card bancar care permite efectuarea de tranzactii online. Dupa efectuarea platii veti primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.

Procesatorul de plata foloseste un sistem securizata, bazat pe standardul 3Dsecure. 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre site-ul sandycola.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Clientii pot comanda online de pe site-ul Sandy Cola folosind carduri emise oriunde in lume sub sigla Visa sau MasterCard. Pentru cardurile emise in strainatate, atasate la conturi in alta moneda, conversia se face in lei la cursul valutar al bancii emitente. Platile efectuate din afara teritorului Romaniei se fac in lei. 


Date ce vor fi introduse pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:

• Numarul cardului (16 cifre)
• Data expirarii (luna si anul)
• Codul CVC sau CVV (3 cifre)
• Numele de pe card

Daca alegeti sa efectuati plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) veti fi redirectionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online. 
Detaliile cardului nu vor ajunge la Sandy Cola si niciun angajat Sandy Cola nu va intra in posesia datelor de card. Tranzactia se desfasoara pe serverele procesatorului de plati online.

Dupa inregistrarea cu succes a comenzii suma platita va fi blocata in contul dumneavoastra urmand a fi incasata de catre Sandy Cola doar dupa confirmarea comenzii.

 

2. Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi Raiffeisen Bank

Programul Rate fara dobanda este disponibil pentru orice cumparaturi efectuate cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in magazinul Sandy Cola.


Cum functioneaza facilitatea Rate fara dobanda:

Platesti cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank si selectezi nr. de rate dorit

Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare (suma minima de plata va contine doar 5% din rata lunara fara dobanda);

Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.

 

3. Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi BT

STAR Forte este cardul de cumpărături, cu o linie de credit generoasă, cu care poți cumpara în 12 RATE fără dobândă, și care îți aduce cumpărături câștigătoare. De fiecare dată când folosești cardul la cumpărături, primești bani în puncte STAR pe card. 1 punct = 1 leu**

Ce poti face cu punctele? Acestea sunt bani pe care îi poți cheltui în rețeaua magazinelor partenere STAR. Sandy Cola este unul dintre acestea.

 

4. Plata prin ordin de plata (OP)

Dupa selectarea produselor dorite, alegeti plata „ordin de plata”, plasati comanda. Dupa verificarea si confirmarea stocurilor de catre consultantul de vanzari Sandy Cola, veti primi pe adresa dvs. de email o oferta (factura proforma) cu datele de identificare necesare pentru efectuarea platii. Pentru o livrarea cat mai rapida a comenzii, recomandam efectuarea platii in termen de 48 ore de la primirea ofertei (facturii proforme).

Datele solicitate clientului pentru emiterea ofertei sunt:

Denumire/Nume cumparator:
 • Nr. Registrul. Comertului:
 • Cod de identificare fiscala:
 • Sediul social:
 • Banca:
 • Cont IBAN:

Datele companiei SANDY COLA, in contul careia se efectueaza plata sunt: 

Nume companie: S.C. SANDY COLA S.R.L.
 • CUI: RO 562866

Conturi disponibile pentru plati in RON:

Raiffeisen:Cont:RO91RZBR0000060003390748
 • Trezorerie: Cont: RO22TREZ1015069XXX006255

 

Observatie: In Trezorerie pot face plati doar Persoanele Juridice care detin un cont in Trezorerie.

Important! La completarea ordinului de plata la rubrica: (dupa caz) ”reprezentand”, “destinatia platii”, “valoarea reprezinta”  va rugam sa scrieti numarul comenzii online, primita pe email.   

 

5. Plata ramburs (numerar)

Dupa selectarea produselor dorite si introducerea datelor cerute selectati “Plata ramburs”. Plata se va efectua in numerar, catre curier la momentul livrarii comenzii.

SANDY COLA SRL

RO562866 / J06/564/1991

Adresa: Str. Bobalna nr 17, Beclean

Telefon: 0263 343 185

Copyright © 2017 Sandy Cola. Toate drepturile rezervate.

Shopping Cart

Categories

Top

Acest website este in constructie.

produsul a fost adaugat in cos